Új Ford alkatrészek
Ford bontott alkatrészek
Ford Motorolaj
Fagyálló h?t?folyadék Ford típusú
Végleg kivonatás bontási igazolással.
Ford Akciók
Ford Felnik
Vásárlási kedvezmények
Ford Fiesta Ford Ka Ford Fiesta courier Ford Mondeo Ford Focus Ford Transit Ford Scorpio Ford Sierra Ford Escort Ford Galaxy Ford C-Max -  összes Ford Fusion Ford Puma Ford S-Max Ford Transit Connect Minden Ford  Az oldalhoz flash player szükséges
Autó - Fordul Kft 1181 Budapest Besence u. 8. Telefon: + 36 (1) 2-903-903
Megnevezés: A vásárlási kedvezmények feltételei, itt olvashatóak!
Típus: Minden Ford
Leírás: Tisztelt Ügyfeleink!

- Új üzlet és ügyfélváró helyiséget nyitottunk:

Szeretnénk a cégünket felkeresó, már meglévó és leendó új Ügyfeleink látogatását kényelmesebbé, és kellemesebbé tenni, ezért alakítottunk ki külön ügyfél parkolókat és egy tágas, modern, dekoratív ügyfélváró teret, amelyet a jövóben is folyamatosan fejleszteni fogunk.

- Ügyfél és gépjármú-nyilvántartó rendszer:

Szeretnénk gyorsabban és precízebben kiszolgálni vásárlóinkat, ennek érdekében létrehoztunk egy Vásárló és gépjármú nyilvántartó rendszert, amely számos kedvezményt és elónyt biztosít Önnek!

Vásárló nyilvántartásunkban regisztrált vásárlóink számára elérhet?k a különbözó mértékú árengedmények az elózetes vásárlásaik alapján, és árgaranciát is kapnak az érdeklódéstól számított 30. napig!

- Garancia minden alkatrészre:

Minden nálunk vásárolt alkatrészt bevizsgáltan, megjelölve és beszerelési garanciával (max. 3 nap) értékesítünk. Továbbá a partner szervizünkben beépítetett alkatrészekre extra garanciát vállalunk, alap garanciához még további min. 1, max. 6 hónapot!

- Rugalmas és kedvezményes ügyfélkezelés:

Magyarországon bárhova eljuttatjuk a tólünk kért alkatrészeket utánvételes díjfizetési lehetóséggel, az áru értékét?l függóen, akár díjmentes szállítási költséggel! Múszaki vizsgáztatás, melynek közelgó esedékességéról, kérése szerint és megadott formában tájékoztatjuk Önt! Az Ön autó típusára szabottan, értesítjük aktuális akcióinkról és az autójának esetleges szükségleteiról, pl.: motor, fék, futóm? revíziók.

- Bóvült szakember létszámunk:

További három szerviz szakemberrel bóvült csapatunk, amely lehetóvé teszi azt, hogy hatékonyabban és precízebben, tudjuk elvégezni a ránk bízott feladatokat!

- Csere és bér-autó lehetóség:

Regisztrált Ügyfeleink kedvezó-áron bérelhetnek csere autót, amíg autójukat javíttatják szervizünkben.

- Autómentés-szállítás:

Autó-mentést is biztosítunk regisztrált Ügyfeleink részére az Magyarország bármely pontja, és Budapest között, kedvezményes áron.

- Ajándék:

Minden kedves Ügyfelünk a vásárlása alkalmával meglepetés ajándékot kap, vagy ha jól érvel, élóben élheti át az alkudozás - árengedménnyel kecsegtetó érzését!

Hiszen, a Pénz beszél és azt „mondja”: - Marad!

Vagy azt „mondja”: - Megyünk tovább!

Ügyfélnyilvántartó rendszerünk be ( fordautobonto@gmail.com ) -ra elküldött e-mail-ben tud regisztrálni.

A regisztrációhoz szükséges adatok:
Ügyfél Neve, Ford gépjármúvének alvázszáma, az Ügyfél mobiltelefon száma és
e-mail címe, amennyiben eltéró attól, amiról a regisztrációs levelet küldi.

Köszönjük!

Esetleges felmerüló kérdéseivel, kéréseivel Forduljon bizalommal: Czinkóczi Zoltán vagy Horvát Zoltán kollégáinkhoz!